× Пошук публікацій на Veжa
× Пошук публікацій на Veжa

Суп з черемші та салат з кульбабок: вінничан запрошують на другий урок подільської кухні

Наступного тижня у Вінниці знову вчитимуть розбиратися у подільській кухні та автентичних стравах. Вінничанам покажуть, як готувати страви з черемші, кульбабок та навіть липових бруньок. 

У молодіжному центрі “Квадрат” у четвер, 28 березня, відбудеться другий урок Подільської кухні. Триватиме захід з 16 до 18 години. Цього разу вінницька фуд-блогерка, яка вже не перший рік займається відродженням подільської кухні, Олена Павлова розповість про чотири сезони подільської кухні.

– Буде мова йти про сезонність – як основну принаду та відмінність подільської кухні, – прокоментувала Олена Павлова.

Під час заходу вона розповість та покаже, як приготувати суп з черемші, маринад для черемші, салат з кульбабки та першої зелені, а ще й бруньки липи, якщо дерево встигне прокинутись.

Нагадаємо, що перший урок відбувся на початку лютого. Тоді вінничанам розповіли про те, які національності вплинули на формування автентичної подільської кухні, чому вінницьке сало найкраще і як його обирати, а також чим відрізнялася монастирська кухня від замкової, а міщанська від селянської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Феномен вінницького сала та як до нас потрапили шкварки: у Вінниці відбувся урок подільської кухні. ФОТО

Автор: Vежа

Адміністрація сайту

Поділитись публікацією

Інші новини

Вгору