× Пошук публікацій на Veжa
× Пошук публікацій на Veжa

На Театральній ставлять нову зупинку із затемненими панелями. ФОТО

Сьогодні, 6 серпня, у Вінниці почали встановлювати великий павільйон із затемненою покрівлею на зупинці громадського транспорту “Майдан Небесної Сотні”.

Нагадаємо, що капітальний ремонт зупинки по вулиці Театральній коштує понад два мільйона гривень, і чиновники вже назвали її унікальним для міста “транспортним хабом”.

І сьогодні, 6 серпня, там почали ставити новий посадочний павільйон.

 

 

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, цю зупинку облаштовують за європейськими нормами. По-перше, у павільйоні зможе розміститись більше людей, адже він довший у три рази, порівняло з іншими по місту.

Крім того його покрівля та бічні панелі будуть затемнененими, а відтак людям буде комфортніше очікувати на свій транспорт.

 

 

У повідомленні йдеться, що здовж задньої стінки павільйону розмістять дві лави, між яким буде прохід. А завдяки встановленню спеціального бордюру, підлога низькополого транспорту буде максимально наближена до рівня платформи, що покращить доступність.

Зазначено також, що в межах зупинки дорожнє покриття виконане з плитки.

 

 

Нагадаємо, що саме на цій зупинці у Вінниці планують встановити перше електронне табло, на якому відображатиметься інформація про час прибуття громадського транспорту.

І як розповів раніше Володимир Ніценко, директор Департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР, подібні павільйони зупинок (із затемненим дахом, що захищатиме від сонця) встановлять по вулиці Замостянській, де якраз триває друга черга реконструкції. Крім того, зі слів Володимира Миколайовича, він дав розпорядження, аби таким чином почали “затемнювати” решту міських зупинок.

Фото Андрія Качора

Читайте також: На розі Театральної та Соборної у Вінниці створять “транспортний хаб”

Читайте також: У Вінниці протестували нову зупинку за два мільйони. ВІДЕО

Читайте також: У Вінниці на зупинках громадського транспорту встановлять 50 електронних табло

 

 

 

 

 

 

Автор: Катерина Дядюк

Поділитись публікацією
Вгору