У Вінниці влаштують Фестиваль текіли з поїданням хробаків

З 3-го по 6-те серпня у вінницькому ресторані Johnny Raw відбудеться Фестиваль текіли, під час якого гостям пропонуватимуть традиційні мексиканські напої – текілу та мескаль, а також “душу агави” – хробаків.

Одним з головних напоїв фесту стане мескаль: “старший брат” текіли, який також виготовляється з агави, однак має значно складнішу рецептуру приготування і має особливий аромат диму, позаяк сировина для нього готується в кам’яних печах.

За давньою традицією, останній, хто вип’є мескаль з пляшки, мусить з’їсти і зробака, який там знаходиться. Це почесна місія, адже мексиканці вважають, що саме хробак є душею агави, з якого виготовляють текілу та мескаль.

Чарки, в які наливатимуть мескаль, прикрашатимуть оригінальною мексиканською приправою: сумішшю солі, перцю та порошку з тих самих хробаків.

Окрім алкогольних напоїв, організатори фестивалю також пригощатимуть гостей традиційною мексиканською кухнею, зокрема подаватимуть бурітос і такос. А на сцені виступатимуть музиканти Карлос та Хесус які співатимуть латиноамериканських пісень.

Під час фестивалю гостям пропонуватимуть 13 різних видів текіли та 3 види мескаля, а тим, хто завітає на фест у сомбреро – пригостять напоями безкоштовно.

Фестиваль відбудеться в ресторані Johnny Raw за адресою м. Вінниця, вул. Зодчих, 2, ТРЦ “Поділля City”. Вхід вільний

 

Позначки: , , , , , , , , , ,

Автор: Андрій Качор

Головний редактор Vежі

Поділитись публікацією